video


Als Dom Alselmuis in 'Dood Of Leven' met voorafgaande scène uit de musical Kruistocht in Spijkerbroek 2010 met Timo Descamps als Dolf Wega, Jeffrey Italiaander als Bertho, Vittoria Robijns als Marieke en cast. Regie: Rogier van de Weerd.


Laboratorium scènes' uit de musical Kruistocht in Spijkerbroek 2010 als Dr. Simiak met Timo Descamps als Dolf Wega, Janke Dekker als Dr. Ilse Wega, Nikolai Slisser als Dr. Kneveltoer en Tommie Kinneging als Willem. Regie: Rogier van de Weerd.


'Als U Haar Zag Zoals Ik Doe' uit de musical "Cabaret" 1986 als ceremoniemeester met Marc Verhoeven als de gorilla. Choreografie: Barrie Stevens. Regie: Hans Hamstra en Barrie Stevens.


'Ik zit op Rozen' uit de musical "Cabaret" 1986 als ceremoniemeester met Suzanne Heijne, Alice Ansing, Diana Ozon, Aga de Wit, Inez van den Berg als de Kitkat girls, Marijke van der Velden en cast. Choreografie: Barrie Stevens. Regie: Hans Hamstra en Barrie Stevens.


'Juffrouw" uit de musical "Geboren Vrienden (Bloodbrothers)" 1989 als Mr. Lyons met Mylène d'Anjou als secretaresse en Jan Elbertse als Micky Johnston. Regie: Eddy Habbema.


Scènes uit de musical "Geboren Vrienden (Bloodbrothers)" 1989 als twee verschillende onderwijzers met Frank Rigter als Eddy Lyons, Jan Elbertse als Micky Johnston, Mylène d'Anjou als Perkins, Kiki Heessels als Linda, Kamaran Abdella als Sammy Johnston en Nelleke Burg. Regie: Eddy Habbema.


Scène uit de musical Sneeuwitje en de 7 Dwergen 1990 als Hertog Malfilio met Fons Merkies als Prins Marcus en Bart Oomen als Mikmakker. Regie: Hans Hamstra.


Scène uit de musical Sneeuwitje en de 7 Dwergen 1990 als Hertog Malfilio met Lenette van Dongen als Koningin Teutonia. Regie: Hans Hamstra.


TV commercial Kruistocht in Spijkerbroek 2008


TV optreden met de cast van Jeans bij AVRO's Service Salon in 1987 met Ellen Evers, Suzan Heijne, Lenette van Dongen, Aga de Wit, Saskia Reemst, Ans Wesseling, Karin van As, Stanley Doorn, Ronny Gorré, Jacco van der Lee, Marc Verhoeven en Irvin Vrede. Muzikale Leiding Bert Stoots.


TV optreden met de cast van JEANS met HAIR bij Willem Duys in 1988 met Lenette van Dongen, Ellen Evers, Suzan Heijne, Aga de Wit, Saskia Reemst, Ans Wesseling, Stanley Doorn, Jacco van der Lee, Ronny Gorré, Marc Verhoeven en Irvin Vrede. Muzikale Leiding Bert Stoots.


Laatste gedeelte van twee scènes van de musical "Cabaret" 1986 met o.a. Lenette van Dongen als Sally Bowles.


Optreden bij Sonja met de cast van Geboren Vrienden met 'Het Is Maar Een Verhaal' met Nelleke Burg, Hans de Booy, Jan Elbertse, Mylène d'Anjou, Marloes van den Heuvel, Frank Rigter, Kiki Heessels en Kamaran Abdalla.